AP Novinky
Velký lednový výprodej náhradních dílů, profesionální péče a doplňků Whirlpool Wpro
Jiří Fuller

Jiří Fuller

2. ledna 2024
4 minuty čtení

Potřebujete originální náhradní díl pro váš spotřebič, což může být trouba, sporák, pračka, myčka nádobí, sušička prádla, varná deska, lednice, mrazák, kávovar, výrobník ledu, či jiný výrobek od značek jako Whirlpool, Indesit, Bauknecht, Hotpoint? Mrkněte na výprodej, kde najdete skladové položky, náhradní díly, profesionální péči a zajímavé doplňky značky Whirlpool Wpro. Máme tu vše od náhradních dílů až po originální příslušenství k vašemu spotřebiči.

Zobrazit celý článek
Náhradní Ložiska - Tajemství dlouhého života vašich spotřebičů
Jiří Fuller

Jiří Fuller

20. října 2023
3 minuty čtení

Ložiska, která najdete hlavně v pračkách, ale objevují se i v motorech u myček nádobí nebo sušiček prádla a v dalších zařízeních, jsou jedním z klíčových prvků, který může ovlivnit délku života vašich spotřebičů, jsou ložiska. A pokud jste majiteli spotřebičů Whirlpool, máme pro vás skvělou zprávu! Právě teď můžete v našem e-shopu pořídit ložiska značek SKF, HIC a GPZ za výhodné ceny.

Zobrazit celý článek
Výprodej náhradních dílů Whirlpool, Indesit, Hotpoint a Bauknecht před inventurou
Jiří Fuller

Jiří Fuller

4. září 2023
4 minuty čtení

Před námi je další inventura a s ní spojený výprodej, kde najdete velké množství náhradních dílů pro vaši troubu, sporák, pračku, myčku nádobí, sušičku prádla, varnou desku, lednici, mrazák, kávovar, výrobník ledu značky Whirlpool, Indesit, Bauknecht, Hotpoint či pro jinou značku z rodiny Whirlpool za výhodnou cenu. Pokud jste majitelem některého z těchto spotřebičů, určitě byste měli zpozornět a zvážit nákup náhradních dílů právě nyní.

Zobrazit celý článek
TechnikBox - Všestranná aplikace pro správu servisních zakázek a řízení skladových zásob
Marek Proche

Marek Proche

21. července 2023
3 minuty čtení

TechnikBox je komplexní a moderní servisní aplikace typu Software as a Service (SaaS), která slibuje zefektivnění a zjednodušení správy servisních zakázek pro podniky různých velikostí. Tato inovativní platforma se zaměřuje na potřeby podniků ve správě servisních zakázek, a to jak na úrovni malých podniků, tak i na korporátní úrovni. Aplikace nabízí bohaté funkce a užitečné nástroje, které pomáhají optimalizovat a zautomatizovat různé aspekty servisních procesů.

Zobrazit celý článek
Velký výprodej náhradních dílů, profesionální péče a doplňků značky Whirlpool Wpro
Marek Proche

Marek Proche

4. ledna 2023
10 minut čtení

Potřebujete nový náhradní díl nebo součástku pro vaši troubu, sporák, pračku, myčku nádobí, sušičku prádla, varnou desku, lednici, mrazák, kávovar, výrobník ledu značky Whirlpool, Indesit, Bauknecht, Hotpoint či pro jinou značku z rodiny Whirlpool ? Využijte výprodej skladových položek ať už jde přímo o náhradní díl, profesionální péči a doplňky značky Whirlpool Wpro, ale i originální příslušenství ke spotřebiči.

Zobrazit celý článek
Kupte vánoční dárek vašemu domácímu spotřebiči
Marek Proche

Marek Proche

14. listopadu 2022
3 minuty čtení

Dopřejte vaší pračce, sušičce, myčce, chladničce, troubě, varné desce, odsavači a dalším domácím pomocníkům kvalitní péči a originální příslušenství.

Zobrazit celý článek
Autorizované servisní centrum

Veškerý servis rodiny Whirlpool

Kamenná prodejna a sklad

Otevřená 5 dní v týdnu

Originální díly a příslušenství

Veškeré zboží přímo od výrobce

Odborný personál

Pomůžeme lajkům i odborníkům

Jednou za čas posíláme informace o speciální akcích, slevách a výprodejích. Nudné a zbytečné obchodní e-maily neposíláme.

×